Sprema li se novi rekordni transfer!? Španjolski gigant kupuje Paula Pogbu!?

FOTO:

Paul Pogba bi još jednom mogao srušiti rekord, bar što se visine transfera tiče. Naime, zvijezda Manchester Uniteda jučer se sastala sa sportskim direktorom španjolskog giganta.

Još jedno probijanje „stropa“

Sportski direktor Barcelone, Eric Abidal jučer se sastao s igračem Manchester Uniteda, Paulom Pogbbom. Sastanak se dogodio na Beverly Hillsu, gdje se zvijezda „tricolora“ odmara uoči nove sezone. Bivši francuski reprezentativac navodno je sastanak iskoristio kako bi Pogbu nagovorio da se pridruži Barci. Zanimljivo, Abidal je svoj posjet najavio kao prijateljski jer u protivnom bi se ovakvo tajno pregovaranje protumačilo kako kršenje strogih pravila oko transfera igrača.

Također, europski mediji koji su prenijeli ovu vijest tvrde kako je Pogba itekako zainteresiran za odlazak iz Manchester Uniteda, s obzirom da njegovi odnosi s Mourinhom nisu baš najbolji.

Podsjetimo, Pogba je na Old Trafford stigao 2016. godine za iznos od 105 milijuna eura. Dakle, za očekivati je kako bi ovaj transfer ponovno probio „strop“ što se milijuna eura tiče.

SLUŽBENO POTVRĐENO: Everton se pohvalio dovođenjem Barcinog igrača!

Komentari

komentara

« Povratak