SRAMOTA: Veliki gaf Barcelone digao hrvatske navijače na noge!

FOTO:

Hrvatska sutra igra četvrtfinale Svjetskog prvenstva protiv domaćina Rusije. Uoči dvaju četvrtfinalnih dana Barcelona je napravila veliki gaf.

Nije im prvi put

Uoči utakmica četvrtfinala velika Barcelona je napravila veliki propust. Naime, Katalonci su u jutros objavili post na Facebooku u kojem su istaknuli kako čak šest njihovih igrača nastupa u četvrtfinalu i pri tom im poželjeli sreću.

Sve to ne bi bilo problem da pri tom nisu zaboravili našeg Ivana Rakitića. Navijači s različitih strana svijeta odmah su primijetili njihovu pogrešku i digli veliku buku. Neki su ovo protumačili kao činjenicu da je Barcelona prodala Rakitića, a Hrvati nisu skrivali razočaranje u komentarima.

Greška je ipak nakon nekoliko sati ispravljena i Rakitić je ipak dodan kao sedmi Barcelonin igrač koji nastupa u četvrtzavršnici.

Najgore je od svega, da ovo nije prvi slučaj da Barcelona zaboravi na Rakitića. Naime, Katalonci su svakom svom igraču čestitali nakon pobjede na Svjetskom prvenstvu, a jedino su izostavili Ivana, nakon pobjede Hrvatske protiv Argentine.

Namjerno ili slučajno?

Barcelona opako kombinira: jedan Brazilac na odlasku, drugi potpisuje u ponedjeljak?!

Komentari

komentara

« Povratak