STIŽE NOVI NAPADAČ: Zbog Modrih je odbio i par talijanskih klubova!

FOTO:

Nenad Bjelica dobio je još jednog igrača u kadrovskoj križaljci, za Dinamo potpisuje Bruno Petković! Ovaj napadač stiže na jednogodišnju posudbu iz talijanske Bologne,  a nakon toga bi mogao i trajno potpisati ugovor.

VELIKI POVRATAK

Svoj talent nije zasada do kraja realizirao, pa je bio na posudbama u raznim klubovima kao što su Catania, Varese, Reggiana, Hellas Verona… uglavnom, prošao je sito i rešeto prve i druge talijanske lige, tako da mu iskustva ne nedostaje. Ovaj 23-godišnjak je procijenjen na milijun eura, ima jedan nastup za U-21 selekciju kada ga je pozvao tadašnji izbornik Niko Kovač.

Prenosimo njegovu izjavu za Goal.com: „Prije svega, ništa još nije gotovo, ali sigurno između nas postoji obostrani interes. Pregovori su već odmakli, vjerujem da ću uskoro postati novi igrač Dinama. Mislim kako je to u ovom trenutku najbolji korak za moju karijeri, stiglo je vrijeme da malo promijenim sredinu i maknem se iz Italije.“

Petković je iz talijanskog nogometa dobro upoznat s Nenadom Bjelicom:

“Nikada me nije trenirao, ali su mi neki igrači o njemu pričali samo u pozitivnim tonovima. Vjerujem da će se sve brzo završiti, zbog Dinama sam odbio i neke talijanske klubove. Volio bih se vratiti doma, završiti svoju talijansku avanturu u kojoj sam na kraju imao više negativnih nego pozitivnih iskustava” završio je Bruno Petković.

SLUŽBENO: Rimski velikan predstavio Milana Badelja!

Komentari

komentara

« Povratak