ŠTO SE TO DOGAĐA? Pogledajte što je objavio Blaž Slišković!

FOTO:

Iako se to ničim nije dalo naslutiti, Blaž Slišković danas je odstupio s mjesta trenera aktualnog prvaka BiH, Zrinjskog iz Mostara!

Plemići su za danas imali zakazanu prozivku za novu sezonu u koju ih je trebao povesti dosadašnji strateg, ali dočekala ih je vijest da je Slišković napustio poziciju šefa struke na vlastiti zahtjev.

Zanimljivo je pak da će Slišković ostati u strukturama kluba, samo još nije poznato na kojoj točno funkciji. Njegov je odlazak potvrdio i sam Zrinjski.

“HŠK Zrinjski službeno potvrđuje da je Blaž Slišković na osobni zahtjev odlučio odstupiti s pozicije šefa stručnog stožera. Cijeneći sve što je Blaž Slišković napravio za naš klub, posebno u protekle dvije sezone u kojima je momčad odveo do dva naslova prvaka, HŠK Zrinjski je odlučio uvažiti njegov zahtjev te mu najiskrenije zahvaliti na velikom doprinosu koji je ugradio u posljednje uspjehe.

Zbog svega toga ‘Baka’ će dobiti novu funkciju u sportskom segmentu kluba s otvorenom opcijom odlaska u slučaju pronalaska novog angažmana. HŠK Zrinjski će javnost pravovremeno obavijestiti o izboru novog šefa stručnog stožera”, priopćili su iz kluba.

A kako se može vidjeti, i njih je iznenadila ova odluka jer nemaju spremno ime Sliškovićevog nasljednika.

LEGENDA JE REKLA: Blaž Slišković otkrio što misli o Mamiću te opleo po Hajduku!

goal.hr

Komentari

komentara

« Povratak