TALIJANI LANSIRALI PRAVU SENZACIJU: Buffon već ima novi klub?

FOTO:

Legendarni vratar Italije i Juventusa, Gianluigi Buffon, danas se na press konferenciji oprostio od svog Juventusa. U vrlo emotivnom razgovoru s novinarima nije otkrio je li u pitanju mirovina ili gdje će nastaviti svoju karijeru. To je ipak ostavljeno za medije koji su već započeli sa raznim pričama…

Buffon ima ponude…

Gigi je u dosadašnjoj karijeri igrao u samo dva kluba, Parmi i Juventusu. U subotu u 15:00 protiv Verone, Buffon će posljednji put biti na vratima svog Juventusa.

I kako to biva, započele su razne priče gdje bi legendarni Talijan mogao nastaviti svoju karijeru. Naime, puno toga otkrila je naslovnica poznate La Gazzetta dello Sporta. Oni donose kako bi Buffon mogao otići u Liverpool, Real Madrid ili PSG!

Zanimljivo, dugo se sa Liverpoolom povezivao legendarni španjolski vratar, Iker Casillas, no te špekulacije su danas utihnule. Sada je aktivna priča oko Buffona koji je pokazao i ove sezone kako još uvijek može braniti na visokom nivou.

Gigi je već dao do znanja kako sigurno neće braniti u nekom drugom talijanskom klubu, jer ne želi igrati protiv Juventusa. Novinari su pitali Buffona što misli o Premiershipu:

“Premiership? Ne želim komentirati špekulacije. Idući tjedan ću izabrati najbolju opciju za sebe. Ako ću još igrati onda znači da sam još uvijek optimist i da mogu igrati na najvišem nivou”.

Komentari

komentara

« Povratak