Tenzije se polako smiruju: bolno priznanje Juventusovog Khedire

FOTO:

Nekoliko dana nakon kontroverznog prolaska Reala Madrida u polufinale Lige prvaka, tenzije se polako smiruju. Juventusov Sami Khedira „spustio je loptu na zemlju“.

„Suze i traženje opravdanja ne pomažu.“

Nijemac Sami Khedira je hladne glave progovorio o bolnom ispadanju Juventusa iz Lige prvaka, zbog kontroverznog jedanaesterca dosuđenog u 93. minuti utakmice.

„Suze i traženje opravdanja ne pomažu.“, kazao je Khedira te nastavio:

„Igranje na Bernabeuu i naš povratak su zaista nevjerojatni. I izdržali smo 90 minuta no utakmice katkad traju i duže. Naravno da smo nakon svega tužni i sve skupa je teško prihvatiti.“

„Bila je to odlična utakmica gdje nitko nije očekivao da se možemo vratiti no mi smo pokazali da smo jedan od najboljih klubova u Europi. Ipak, ovo je nogomet i na kraju moramo prihvatiti ispadanje i čestitati Realu.“, priznao je Khedira.

„Mi smo ponosni na ono što smo pokazali, unatoč tome što se nismo plasirali dalje. Tugovanje je beskorisno, moramo se gledati naprijed i koncentrirati se na talijansko prvenstvo i kup.“, smatra Juventusov prvotimac.

Za razliku od većine Juventusovih igrača, ali i predsjednika kluba Andree Agnellija, Khedira je oprezniji u izjavama vezanim za engleskog suca Michaela Olivera. Nijemac je svjestan kako je moguće da je prekršaj za jedanaesterac zaista postojao, ali:

„Po mom mišljenju, bilo je kontakta među igračima, ali da bi dosudio jedanaesterac u zadnjoj minuti moraš biti 100% siguran! Pogledao sam snimku situacije dvadesetak puta i vidio sam da sudac nije bio siguran u potpunosti. Čekao je dvije-tri sekunde prije zvižduka, ali u ovakvim situacijama ne bi trebalo biti dvojbi. To je zapravo razlog zašto smo tužni i razočarani.“, zaključio je Khedira.

SADA JE SVE JASNO: Mateo Beusan otkrio je li bio penal za Real Madrid!

Komentari

komentara

« Povratak