TEŠKE RIJEČI: Sportski direktor Rome brutalno napao UEFU!

FOTO:

Roma je bila jako blizu senzaciji, ali ostali su kratki za jedan gol. Taj jedan pogodak donio bi talijanskom klubu produžetke, a onda tko zna…

Opet u suđenju…

Čak i nakon ove utakmice ostaju sudački repovi koji će se gurati nekoliko dana, a možda i više. Roma je oštećena za čak dva jedanaesterca, ali što im to danas vrijedi kad više nisu u Ligi prvaka.

Svlačionica Talijana bila je podijeljena, jedni su sipali paljbu na suca utakmice, dok su drugi miroljubivim tonom govorili o vlastitim greškama.

“Ovo je sramotno, nisu nam dosuđena čista dva jedanaesterca. Uz sve to, sudac je produžio utakmicu za samo tri minute. Ali moramo ostati pozitivni iako smo oštećeni, dignuti glavu i nastaviti dalje. Pokazali smo da ova ekipa raste i napreduje iz utakmice u utakmicu. Nastavit ćemo ovako, nastavit ćemo igrati dobar nogomet,” poručio je Fazio Mediaset Premiumu. A posebno je grub bio klupski direktor Monchi koji je zatražio od Talijana da pritisnu Uefu.

“U prvoj smo utakmici primili gol iz zaleđa, a sada nam nisu dosuđena dva čista jedanaesterca od kojih je jedan trebao biti i isključenje. Vrijeme je da dignemo svoj glas. Ne samo Roma, nego i Juventus koji je doživio isto protiv Real Madrida. Talijanski nogomet treba podići svoj glas, ovo što smo vidjeli večeras je šokantno. Ja sam Španjolac, stigao sam ovdje prije samo godinu dana, ali smatram da ovo nije normalno, ” rekao je nakon utakmice Romin direktor Monchi pa dodao:

“Nije mi jasno zašto se VAR ne koristi u najvažnijem klupskom natjecanju na svijetu. Ne razumijem to. I s VAR-om se događaju pogreške, ali puno manje je takvih slučajeva nego kada se ne koristi. Nismo oštećeni samo u financijskom smislu, ovo je udarac na našu strast i na naš težak rad. Dečki su bili strašno ljutiti u svlačionici jer su dali 100 posto od sebe u drugom poluvremenu i bili su odlični. Moramo uvesti VAR u Ligu prvaka, to je ključno. Ne razumijem zašto ga Uefa ne želi. Mogu se navijači zezati da bi uz VAR finale igrali Bayern Roma, ali to nije smiješno, to je zapravo istina.”

“Jasno je da nam treba VAR u Ligi prvaka. Pa možete i sami pogledati na snimci što se sve događalo. Liverpool je sjajna momčad, čestitam im. Ali ako uskoro ne uvedu VAR u Ligu prvaka, onda ovo postaje teška smijurija,” poručio je Romin predsjednik James Palotta.

Kapetan kapetanski

S druge strane kapetan De Rossi i trener Di Francesco smatrali su kako ih je koštalo vlastito neiskustvo.

“Ja neću dizati svoj glas na Uefu, to je posao kluba. Ja ću glas dizati na igrače koja treba vjerovati do samog kraja, pritisnuti i tražiti gol do posljednje sekunde. Još sam više ljutit i razočaran jer smatram da smo uzalud potrošili važno vrijeme koje smo imali. Nismo se smjeli raspravljati sa sucem, on neće promijeniti svoju odluku. Naravno da bi crveni i penal bili veliki udarac za Liverpool, ali i mi smo imali grešaka i zbog njih smo ispali,” zaključio je Di Francesco.

JE LI OVO NAJKOMIČNIJI AUTOGOL IKAD? Pogledajte autogol Milnera!

Komentari

komentara

« Povratak