TO SU PRAVI NAVIJAČI: Ben Arfa je faca! Navijači PSG-a pokrenuli veliku akciju!

FOTO:

PSG je potvrdio naslov prvaka Francuske! Parižani su sinoć razbili Monaco 7:1 i tako na zaista spektakularan način proslavili novi naslov…

Slučaj Ben Arfa!

Ipak, novi naslov u Francuskoj prošao je malo u sjeni zbog uistinu bizarnog slučaja. Radi se o 31-godišnjem Ben Arfi koji je zadnji put igrao za PSG prije točno godinu dana!

Naime, problemi kod nestašnog nogometaša krenuli su kad se našalio na račun trenera Emerya i predsjednika kluba, Al-Khealifija. Predsjednika PSG-a šalom, koju France Football precizno ne otkriva,  toliko je naljutio da je ovaj odlučio kako Ben Arfa više nikad neće zaigrati za pariški klub.

Nije to jedini problem koji je napravio – Ben Arfa se rugao i treneru Unaiju Emeryju kojeg je imitirao kako loše govori francuski jezik. Njegove šale svidjele su se suigračima, ali ne i treneru.

Ben Arfa je kao mladi nogometaš bio veliki talent te su mu mnogi predviđali da će jednog dana zaigrati u Real Madridu ili Barceloni. No, problem je bio što nije veliki radnik i često su mu govorili da mora više raditi na disciplini. Često je bio kritiziran od strane suigrača i medija.

Navijači krenuli u akciju…

Ipak, Ben Arfa je i dalje omiljen među suigračima, ali i navijačima. Da ga “precrtavanje” u PSG-u nije slomilo nedavno je pokazao proslavljajući godišnjicu svog zadnjeg nastupa za Parižane, a sada su navijači ovog kluba pokrenuli veliku akciju na društvenim mrežama.

Nekadašnji nogometaš Newcastlea, Lyona i Marseillea će po završetku sezone, sada je i sigurno, napustiti Park prinčeva, a navijači PSG-a se trude da on to na kraju i učini sa medaljom osvajača francuskog prvenstva “u svom džepu”.

Naime, na listi “treninding” tema na društveni mrežama u Francuskoj na prvom mjestu je trenutno hashtag #HatemChampion, a navijači PSG-a su pokrenuli zaista veliku akciju kako bi se “koliko toliko” ispoštovao i Ben Arfa u ekipi.

IMAMO MANGUPA GODINE! Otkriveno zašto majstor Ben Arfa ne igra u PSG-u!

Komentari

komentara

« Povratak