Je li ovo početak velikog Milana? Stiglo veliko pojačanje! - Nogometne vijesti

Je li ovo početak velikog Milana? Stiglo veliko pojačanje!

Piše: Ivan
Objavljeno prije 1 mjesec, 18 dana

La Repubblica nam danas donosi pravu bombu od transfera. Naime, prije nekoliko sati objavili su kako je Milan doveo mladog Deulofeua iz Evertona!

Radi se o 22-godišnjaku iz Španjolske koji je produkt poznate Barcine škole “La Masija”. Deulofeu, dijete Barcelone i kapetan mlade reprezentacije Španjolske, od juniorskih dana je bio predodređen za velike stvari. Mnogi su ga vidjeli u prvoj momčadi Barcelone, ali na kraju ipak nije došlo do toga. Zaputio se na avanturu u Englesku…

Sezonu 2013/14 proveo je u Evertonu na posudbi, a  sezonu poslije igrao je u Seville, također na pozajmici. Ipak, Everton je odlučio otkupiti njegov ugovor od Barcelone. Odšteta je bila 4.2 milijuna funti. Ove sezone i nije nešto zadovoljan jer većinu vremena provodio je na klupi. Zbog toga je odlučio promijeniti sredinu, a zainteresiranih je itekako bilo. Tražili su ga Marseille, Deportivo i Milan.

Španjolac se odlučio za veliki Milan. Deulofeu će biti izvrstan dodatak za krilne pozicije u klubu. Milan danas nema neka zvučna imena, ali ima puno mladih igrača koji se žele dokazati u klubu. Gerard se gotovo pa savršeno nalazi u tom opisu.

Navijači su itekako nestrpljivi nakon osvajanja Superkupa protiv Juventusa. Očekuje se još nekoliko zvučnih imena, jer klub poput Milana sigurno nedostaje šarmu koji ima Liga prvaka…


Komentari

komentara

Oznake:


Podijeli vijest