VELIKI FRANCK: Ohandza se emotivnom porukom oprostio od Hajduka i navijača

FOTO:

Desetak dana prošlo je otkad je Franck Zoa Ohandza (26) napustio Hajduk i preselio u kineski Shenzhen. Otišao je naprasno, gotovo preko noći, iako se o njegovu mogućem transferu pričalo danima.

I nije se stigao na pravi način oprostiti od kluba koji ga je podigao iz anonimnosti, od grada u kojem je od “vječno ozlijeđenog” igrača postao “zvijer koja se često ozljeđuje”. Karijeru će nastaviti devet tisuća kilometara istočnije, u kineskom drugoligašu.

“Puno sezona, puno emocija, ali i trenuci koji su me obogatili. Bilo je prekrasno igrati za ovu momčad, ali i uživati u vašoj podršci cijelo to vrijeme. Torcida je pridonijela da postanem igrač, ali i čovjek kakav sam danas. Došlo je vrijeme da okrenem novu stranicu, da se suočim s novim izazovima, ali bilo je nevjerojatno upoznati sugrađane, navijače i suigrače kao što sam imao u Hajduku. Sve najbolje klubu u budućnosti. Zauvijek Hajduk“, napisao je Ohandza u objavi na Instagramu.

Sezona u kineskoj drugoj ligi počinje ovog vikenda, Ohandzin Shenzhen igra u nedjelju protiv Heilongjianga, ali bez Francka. Naime, zbog crvenoga kartona koji je dobio u porazu od Slaven Belupa na Poljudu, u njegovu oproštaju od Hajduka, morat će pauzirati prva dva kola prvenstva. Ako sve bude po planu, debitirati bi trebao 1. travnja Xinjiang Tianshana. A Hajduk? Bez njega, Kopić je trenutačno na jednom napadaču, Ahmadu Saidu. I na juniorima. Marka Futacsa i dalje nema, Hugo Almeidase opet ozlijedio…

24sata

Komentari

komentara

« Povratak