VELIKI RATNIK I EMOTIVAC: Pogledajte što je Chiellini rekao nakon velike pobjede protiv Tottenhama!

FOTO:

Juventus je velikim preokretom na Wembleyju protiv Tottenhama došao do pobjede od 2-1 te je tako izborio čevrtfinale Lige prvaka. Barzagli je odigrao sjajnu utakmicu u zadnjoj liniji Stare Dame i nakon velike pobjede nije krio sreću:

“Sposobni smo za sve, a to uključuje i 50 minuta užasnog nogometa, a zatim preokret. U određenom trenutku počeli smo igrati bolje te smo zabili dva gola. Morali smo izdržati do tada i imali smo malo sreće, ali sreće morate imati u ovom natjecanju”, rekao je Barzagli i dodao:

‘Sutra će biti težak dan…’

“Na poluvremenu smo morali prilagoditi par stvari, ali prije svega smo morali vjerovati. Drugi smo dio započeli malo uzdrmani, ali bili smo suočeni sa stvarno impresivnom momčadi. Dokazali smo da je Juventus čvrst, a ako nije čvrst – onda nije ništa!”, prenosi Football Italia.

Giorgio Chiellini bio je sretan, ali sjetio se i svog tragično preminulog prijatelja, Davidea Astorija:

“Sutra će biti težak dan za nas koji idemo na sprovod. Nepotrebno je govoriti da je ova pobjeda posvećena njemu. Njegov osmijeh i pozitivnost bili su važniji od bilo čega i nadam se da će nova reprezentacija raste sve više na temelju njegovog pozitivnog primjera.”

Navijači su putem društvenih mreža iskazali golemo divljenje zbog njegovih prekrasnih riječi…

net.hr

Komentari

komentara

« Povratak