VELIKO IZNENAĐENJE: Nikola Vlašić se vraća u HNL i to kod velikog Hajdukovog rivala!

FOTO:

Nikola Vlašić ispao je iz kalkulacija za Evertonovu prvu momčad, a danas je odjeknula i senzacionalna vijest. Nikola se vraća u HNL, ali ne u Hajduk!

Posudba kod ljutog konkurenta

Bivši igrač splitskog Hajduka, Nikola Vlašić,  uskoro bi se mogao pridružiti momčadi Rijeke! Riječani bi ga doveli na posudbu, a u suprotnom smjeru, u Everton bi poslali Simona Slugu.

Matjaž Kek je Vlašića htio dovesti još dok je igrao u Hajduku, ali je s Poljuda dobio odbijenicu. Konačno, sad ima priliku s Evertonom dogovoriti Vlašićev transfer na Kvarner.

Nikola Vlašić u Everton je otišao kao najveći transfer u Hajdukovoj povijesti, za 10,8 milijuna eura. Samo kratko je dobivao priliku, i to u eri trenera Ronalda Koemana. Sve skupa, u godinu dana Vlašić je skupio samo 12 nastupa u Premier ligi, odnosno svega 574 minute. U Europskoj ligi, je odigrao svih šest utakmica u skupini, te upisao dva gola i asistenciju.

Ipak, nova trenerska rješenja u Evertonu, Sam Allardyce i Marco Silva nisu pretjerano vjerovali Nikoli i konačno, čini se da ga se klub sada želi riješiti. Također, Nikola je i sam naglasio kako bi volio više igrati, pa makar to značilo i da ga klub pošalje na posudbu.

KAKVA LUDNICA: Pogledajte što je poznati novinar objavio zbog Modrića!

Komentari

komentara

« Povratak