WENGER OTVORIO DUŠU: ‘To mi je najveća pogreška, to si nikad neću oprostiti’

FOTO:

Francuski trener, Arsene Wenger, završio je svoju avanturu na klupi Arsenala. Veliki trener prošlu je nedjelju posljednji put vodio Topnike…

Wenger otvorio dušu

Gotovo svaki nogometni fanatik zna kako je upravo Arsene Wenger zaslužan što je Arsenal godinama bio u samom europskom vrhu. Francuz je bio glavni čovjek koji je Topnike lansirao među elitne klubove.

Kroz Arsenal prolazili su mnogi velikani, ali Wengera je posebno zabolio jedan golemi propust koji se dogodio prije puno godina. Baš zbog njega on je uvjeren kako bi klub osvojio puno više trofeja, ali baš zato priznaje grešku na kraju svoje avanture.

“Naravno, riječ je o Cristianu Ronaldu. On je s majkom došao u London i pregovori su bili jako dobri, gotovo i završeni. No onda se javio Manchester United, koji ga je također jako želio i otišao je na Old Trafford. Zamislite kakva bi to momčad bila s Ronaldom i Henryjem”, rekao je Wenger.

Ronaldo je završio u Manchester Unitedu jer Arsenal nije mogao ponuditi toliko novca Sportingu.

“Uvijek postoji nešto što si mogao drukčije napraviti. No ključno kod pregovaranja je znati kad moraš, a kad ne smiješ popustiti. Sa Sportingom smo se dogovorili za oko 4,5 milijuna funti, a možda smo mogli platiti još malo više. No United je ponudio 12 milijuna funti i posao je propao. To mi je baš žao”, dodao je Wenger.

KAKVA PRILIKA: Engleski gigant želi dovesti Vrsaljka!

Komentari

komentara

« Povratak