Žalosna istina: samo je jedan igrač podržavao ostanak Lopeteguija na klupi Španjolske!

FOTO:

Polako izlaze na vidjelo detalji neviđene senzacije smjene španjolskog izbornika samo dan uoči početka Svjetskog nogometnog prvenstva.

Šok za šokom

Real Madrid prvo je šokirao javnost objavom kako će nasljednik Zinedinea Zidane biti izbornik španjolske reprezentacije Julen Lopetegui. Već idući dan, novo iznenađenje. Španjolski je nogometni savez Lopeteguiju uručio otkaz i to ni 48 sati uoči prve utakmice na Mundijalu, protiv Portugala. Smiješno, ali predsjednik saveza Luis Rubiales je ovaj potez objasnio činjenicom kako je objava kako izbornik napušta reprezentaciju nakon Svjetskog prvenstva destabilizirajuća za momčad!?

Nakon smjene izbornika i dovođenja novog, Fernanda Hierra, španjolski su mediji prenijeli kako su se igrači pobunili protiv odluke Saveza inzistirajući na ostanku Lopetegija. Međutim, istina je puno ružnija. Jedini igrač koji je stao na stranu dosadašnjeg izbornika je Sergio Ramos!

Predsjednik Saveza, Rubiales u rusku bazu Španjolaca je stigao u utorak navečer i čim se saznala svrha njegovog posjeta, Ramos je prvi i jedini istupio i ušao u žestoku svađu s njim. Kapetan je tražio od predsjednika da zbog sportskih razloga i višeg cilja, reprezentacije, odustane od svog nauma, no Rubiales se oglušio na bilo kakve razumne komentare.

Španjolska javnost je ogorčena jer je zapravo glavni razlog ovakvog poteza Saveza povrijeđeni ego. Naime, predsjednika Rubialesa je najviše zaboljela činjenica kako je za Realovu odluku da Lopeteguija stavi na trenersku poziciju saznao samo pet minuta uoči službene objave!

Nadajmo se da zbog povrijeđenog ega neće biti razočarana cijela nacija…

Novi se trener Reala već bacio na posao: njemački i španjolski reprezentativac prvi su na listi želja!

Komentari

komentara

« Povratak