ZAR ĆE OPET MIJENJATI TRENERA? Milan milijunima mami ponajboljeg trenera današnjice!

FOTO:

Ako je vjerovati talijanskim medijima, čini se kako AC Milan i dalje ne zna što bi sa sobom! Tako se najbolje može opisati današnja vijest kako Rossoneri neće ući s Gattusom u novu sezonu…

Gattuso preporodio momčad

Istina, upravo je legendarni Gattuso napravio mini preporod u Milanu jer nanizali su 13 utakmica bez poraza! Posljednji poraz dogodio se na San Siru 23. prosinca protiv Atalante. Izgleda kako je idiličnu situaciju pokvario jučerašnji poraz protiv Arsenala. Vodstvo kluba očekivali je pobjedu protiv engleskog kluba, ali Milan je izgledao jako loše u većem dijelu utakmice i Topnici su to iskoristili.

Premda je sportski direktor Massimiliano Mirabelli u prošlosti tvrdio kako Gennaro Gattuso uživa povjerenje rukovodeće garniture, na usnama Milanovih čelnika sve se češće spominje Maurizio Sarri.

Sve su učestalije glasine kako Napolijev trener s predsjednikom Aurelijom De Laurentiisom ne gaji suviše prijateljske odnose te kako je distanca sve očiglednija. Napusti li Napulj, sumnja se kako bi Maurizija Sarrija, bez obzira na klupsku veličinu i značaj, zainteresirao Milanov plan i program. Za Napoli je ugovorom vezan do 30. lipnja 2020. godine, no u ugovor je ugrađena i otkupna klauzula vrijedna osam milijuna eura koju je Milanova uprava spremna platiti.

Zar opet novi početak?

Problem Milana je baš to što ne znaju s kim krenuti u novi početak. Redovito mijenjaju trenere i praktički su potrošili toliko trenera da su mogli složiti jednu solidnu veteransku momčad za Serie A. Sada je, čini se, palac dolje dobio i Gattuso, ali sve se može okrenuti ako sezonu završi osvajanjem Kupa ili ako napravi malo čudo u Londonu. I naravno, još uvijek su u igri što se tiče Lige prvaka.

JE LI OVO MOGUĆE? Pochettino žestoko napao Juventus! Evo što on tvrdi…

Komentari

komentara

« Povratak