ŠPANJOLCI SE RASPISALI: Osasuna će prodati Antu Budimira!?

FOTO:

32-godišnji hrvatski reprezentativac, Ante Budimir, iza sebe ima sezonu snova s obzirom da je postigao čak 17 pogodaka u španjolskoj La Ligi. Dodao je još jedan u Europi.

Što se tiče golova u prvenstvu, ispred njega samo su bili Jude Bellingham, Robert Lewandowski, Alexander Sorloth i Artem Dovbyk. No, izgleda kako bi momak iz Zenice uskoro mogao odraditi još jedan pravi transfer u svojoj karijeri.

Naime, španjolski mediji raspisali su se kako Osasuna planira prodati Budimira kako bi na njemu zaradila! Španjolci nisu otkrili koji su klubovi zainteresirani za hrvatskog napadača, no baskijski klub želi unovčiti njegovu sjajnu sezonu.

Budimir je prošle sezone u 38 nastupa zabio 18 golova te dvaput asistirao, a u klubu je od 2020. godine. Prema Transfermarktu vrijedi pet milijuna eura, a ugovor mu traje do lipnja 2027. godine. U karijeri je igrao za NK Radnik, LASK, HNK Goricu, Inter Zaprešić, Lokomotivu, St. Pauli, Crotone, Sampdoriju i Mallorcu. Za reprezentaciju Hrvatske u 21 nastupu ima tri pogotka.

Zanimljivo, na transfere u njegovoj karijeri potrošeno je okruglo 16 milijuna eura..

Komentari

komentara

« Povratak