Khvicha Kvaratskhelia želi otići iz Napolija: Je li već poznata nova destinacija sjajnog Gruzijca?

FOTO:

23-godišnji gruzijski superstar, Khvicha Kvaratskhelia, prema svemu sudeći neće igrati u Napoliju sljedeće sezone, pišu svi vodeći talijanski mediji.

Naime, njegov agent Jugeli je praktički najavio rastanak: “Napoli ima velike planove s Conteom. Siguran sam da će se sljedeće sezone opet kvalificirati u Ligu prvaka i boriti za Scudetto. Ali to ne znači da Kvaratskhelia želi ostati tamo. Trenutno mu je najvažnija reprezentacija.”

“Naš cilj je momčad koja igra u Ligi prvaka. Najgora stvar je što ako ostane ovdje, Khvicha će izgubiti godinu dana zbog toga. Zabrinuti smo”, rekao je za Sport Imedi. Na ovo se nadovezao i igračev otac Badri, koji je rekao da ne želi da njegov sin ostane u Napoliju: “Prošle sezone je radio s četiri različita trenera. To me jako zabrinjava. Nismo još o ovome pričali i nećemo pričati dok traje Europsko prvenstvo.”

A onda se oglasio predsjednik Napolija koji je kazao kako gruzijski napadač nije na prodaju te kako ima ugovor na još tri godine. Iz ovoga se otvoreno može kazati kako nas očekuje nova transfer trakavica u redovima Napolija.

Inače, za ovog sjajnog igrača veliki interes pokazao je francuski prvak PSG koji bez problema može platiti oko 80 milijuna eura na ime odštete.

Komentari

komentara

« Povratak