JE LI U PRAVU? Bivši hrvatski reprezentativac tvrdi kako je Dalić trebao zvati ovog igrača!

FOTO:

Hrvatska nogometna reprezentacija ima samo jedan bod nakon dvije utakmice na Europskom prvenstvu. Vatreni su izgubili od Španjolske 0:3 te su remizirali 2:2 protiv Albanije.

Poslije utakmice nastavile su se kritike na račun Zlatka Dalića, pa mu tako mnogi zamjeraju što i dalje vjeruje našim senatorima. No, stigla je jedna zanimljiva zamjerka od strane bivšeg igrača, Jurice Vranješa koji je kazao:

“Najlakše je kritizirati sada kad ide loše. Po meni, ali i ljudima iz nogometa s kojima sam pričao, Gvardiol bi trebao biti zacementiran na stoperu. To što on igra u Cityju nije lijevi bek.

On je ondje lijevi winger jer City gazi 90 posto utakmica. On u Cityju igra u napadu jer oni stalno napadaju. To nije lijevi bek koji se traži. Šutalo izgleda bolje pored njega. Pongračić nije taj. Vjerujem da bi Gvardiol protiv Španjolske svojom agresivnošću ušao u blok. Pongračić i Šutalo išli su poluaktivno. Da si ne lažemo, Gvardiol bi to stigao.

Ne znam u čemu je problem da Borna Barišić tu nije bio kandidat. Ima li neki problem između njega i izbornika nakon poraza od Turske u Osijeku, je li netko nešto rekao? Ne znam. Ali da tako jedan igrač nestane…

To govorim s taktičke strane, ne fizički. Barišić je taktički bolji igrač od Gvardiola na lijevom beku, bolji je i od Sose. Sosa je imao par loših mjeseci u Ajaxu. Protiv Yamala, ali i Chiese, Borna bi taktički odigrao jako dobro.”

Cijeli intervju možete pročitati OVDJE.

Komentari

komentara

« Povratak