TALIJANI U PROBLEMIMA: Zvijezda od 50 milijuna eura propušta Hrvatsku!

FOTO:

Hrvatska i Italija u ponedjeljak igraju najvažniju utakmicu turnira koja će odrediti tko će kao drugoplasirani ići iz skupine B.

Pobjeda Hrvatskoj donosi prolaz u osminu finala Eura, a remi je gura u krug reprezentacija kojima nastavak natjecanja ovisi o ishodima utakmica drugih momčadi na turniru. Španjolci bi trebali pobijediti Albance, a u preostalih pet skupina morale bi se naći barem dvije trećeplasirane reprezentacije koje su osvojile maksimalno dva boda, a i u tom slučaju bi odlučivala gol-razlika.

Italija je s pobjedom sigurna druga, a igra joj i bod, što je na papiru velika prednost u odnosu na Hrvatsku, koja mora pobijediti. No prema pisanju talijanskih medija, Azzuri bi mogli protiv Hrvatske biti značajno hendikepirani, pišu njihovi mediji.

Naime, Talijani javljaju da se lijevi bek Federico Dimarco nije oporavio od udarca u desni list tijekom susreta sa Španjolskom i da vrlo vjerojatno neće biti spreman za Hrvatsku.

Dimarco ni danas nije trenirao, a Talijani pišu da bi umjesto Interovog braniča, kojeg Transfermarkt procjenjuje na 50 milijuna eura, u sastav mogao upasti Juventusov Andrea Cambiaso. Riccardo Calafiori također može igrati na lijevoj strani obrane u nuždi, no vjerojatnije je da će zadržati svoju ulogu u sredini.

Za najbolje analize kliknite OVDJE.

Komentari

komentara

« Povratak