DANAS ZAVRŠAVA SKUPINA A NA EURU: Evo za što navija Hrvatska!

FOTO:

Večeras na Euru počinje treće kolo. Švicarska igra protiv Njemačke, dok će Škotska snage odmjeriti protiv Mađarske. Obje utakmice počinju u 21:00.

Samo Njemačka je trenutno osigurala drugi krug, ali tek danas ćemo saznati hoće li ići dalje kao prvoplasirana ili kao drugoplasirana reprezentacija. Dakle, Nijemci su prvi sa 6 bodova, dok je Švicarska drugoplasirana sa 4. Škotska ima bod, a Mađarska je bez bodova.

Situaciju će svakako pratiti naši nogometaši. Naime, dok Mađarskoj i Škotskoj remi ne odgovara, za Hrvatsku bi to bio sjajan ishod jer bi povećao šanse da momčad Zlatka Dalića i s dva osvojena boda prođe skupinu. Ako bi Hrvatska odigrala neriješeno s Italijom, u ovakvom bi raspletu na tablici trećeplasiranih zbog bolje gol-razlike bila ispred Škotske.

Situaciju u ovoj grupi Hrvatska će pratiti i zbog spomenutog križanja. Pobijedi li Hrvatska Italiju, izvjesno je da će završiti na drugom mjestu u skupini, što znači da bi u osmini finala igrala protiv drugoplasirane momčadi iz ove grupe.

Za listić dana kliknite OVDJE.

Komentari

komentara

« Povratak