ČAK I TURCI PIŠU O TOME: Edin Džeko želi doći u Hajduk!

FOTO:

Legendarni BIH napadač, Edin Džeko, velika je želja splitskog Hajduka. To su otkrili domaći mediji ranije ovaj mjesec, a Bijeli još uvijek nisu povukli prvi potez kada je u pitanju ulazni transfer ovog ljeta. Samo se zna da je čak osam igrača otišlo iz kluba.

Turski medij Fotospor sada je objavio da Džeko “želi doći u Hajduk”. Problem eventualno leži u tome što BIH napadač ima ugovor koji traje još jednu sezonu s Fenerbahčeom. Isto tako neki turski novinari pak pišu kako Fener ima drugačije planove:

Navodno žele dogovoriti razmjenu igrača s Bešiktašem, prema kojoj bi pustili Džeku u zamjenu za kamerunskog napadača Vincenta Aboubakara (32), koji je na odlasku.

“Iako je Bešiktaš fokusiran na razmjenu Aboubakar – Džeko, bosanska zvijezda svakim je danom sve bliže Hajduku”, piše Fotospor o napadaču iz BiH, koji je tijekom sjajne karijere nastupao za Wolfsburg, Manchester City, Romu, Inter i Fenerbahče.

Prošle sezone odigrao je 46 klupskih utakmica, postigao 25 i asistirao za deset golova. U Fenerbahčeu je kapetan s ugovorom do ljeta 2025. godine te je unatoč godinama u odličnoj formi.

Komentari

komentara

« Povratak