SVE JE GOTOVO: Fenerbahče prodao Dominika Livakovića!

FOTO:

Prije nekoliko dana stigla je zanimljiva transfer priča kako je turski Fenerbahče spreman prodati Dominika Livakovića. Izgleda kako su te transfer špekulacije bile istinite.

Naime, turski Fotomac javlja kako je novi trener Fenerbahčea, Jose Mourinho, ipak odlučio pustiti prvog vratara Hrvatske. Prihvaćena je ponuda od Celtica koja iznosi 9 milijuna eura:

“Škotski Celtic pokucao je na vrata Fenerbahçea za iskusnog vratara s transferom od 9 milijuna eura. Nakon što je i Liva htio otići, ova ponuda je prihvaćena. Službeno priopćenje bit će objavljeno uskoro.”, ekskluzivno pišu Turci.

Isti izvor navodi da Mourinho već ima i spremnu zamjenu za Livakovića. U klub bi tako trebao stići Mattia Perin, rezervni golman Juventusa koji u Staroj dami nema previše prostora za igru, pošto je startni vratar kluba Wojciech Szczęsny. U Fenerbahče bi trebao stići bez odštete.

Celtic je postao prva britanska momčad i jedina škotska momčad do danas koja je osvojila Europski kup, pobijedivši Inter iz Milana u finalu 1967. godine. U zadnjih 20-ak godina, Celtic je stigao do finala Kupa UEFA u 2003. godine, koje je izgubio rezultatom 3:2 nakon produžetaka od Porta.

Komentari

komentara

« Povratak