JE LI GA DINAMO IPAK TREBAO ZADRŽATI? Evo gdje Takuro Kaneko nastavlja karijeru!

FOTO:

Japanski ofenzivac, Takuro Kaneko, došao je krajem srpnja na jednogodišnju posudbu koja je plaćena 400 tisuća eura. Iako je vrlo brzo pobrao simpatije navijača, ipak je odlučeno kako neće biti otkupljen od japanskog prvoligaša H. C. Sapporoa.

U dresu Dinama tako je upisao čak 41 nastup prošle sezone te je pritom postigao pet pogodaka uz šest asistencija. Najviše će se pamtiti sjajna partija protiv Lokomotive kada je napravio veliki preokret svojim golom te asistencijom. Pamti se i gol te asistencija u rušenju Astane odnosno Ballkanija. Isto tako, u nokaut fazi Konferencijske lige zabio je gol protiv jakog Betisa.

No, u Dinamu su očito odlučili kako se ne isplati otkupiti njegov ugovor nego su ponudili novu posudbu, ali Kanekov klub je to sve odbio. Osim japanskog ofenzivac, iz Dinama je otišao i Gabriel Vidović kojem je također istekla posudba.

A kako javljaju belgijski mediji, izgleda kako Takuro Kaneko neće dugo biti bez kluba. Naime, Takuro Kaneko na korak je do potpisa za tamošnji Kortrijk.

Kaneko ima ugovor s Sapporom do kraja siječnja 2025. godine, pa je moguće kako će prvo raskinuti ugovor s njima pa potom potpisati za belgijskog prvoligaša…

Komentari

komentara

« Povratak