OPET PALJBA PO SUĐENJU: Njemački izbornik žestoko opleo po sucima!

FOTO:

Njemačka nogometna reprezentacija ispala je u četvrtfinalu Europskog prvenstva. U produžecima bolja je bila Španjolska koja prema mnogima igra najbolje na turniru te su glavni favoriti za osvajanje Eura.

Španjolska je povela golom Danija Olma u 51. minuti, na 1-1 poravnao je Florian Wirtz u 89., da bi Španjolsku u polufinale odveo Mikel Merino pogotkom u 119. minuti. Nakon utakmice vidno ljutit bio je njemački izbornik, Julian Nagelsmann:

“Ako lopta ide jasno prema golu i Španjolac je zaustavi rukom, nije važno radi li to namjerno ili ne. To je zapravo najmanje važno. U pitanju je čisti penal. Onaj koji smo dobili protiv Danske znatno je manje penal nego ovo večeras. Ne razumijem kako se ovo događa kad imate priliku pogledati snimku 48 tisuća puta.

Ne znam koje je pravilo primijenjeno pri odluci da nije penal, ali se pitam vođen logikom. Ne znam kada je ruka u prirodnom položaju, a kada ne.” Taylor nakon utakmice nije davao nikakve izjave, a Nijemci pišu da je sa stadiona u Stuttgartu odjurio u crnom Mercedesu.

Komentari

komentara

« Povratak