ZASTUPA GA ANDY BARA: Dinamo pronašao novog veznjaka!?

FOTO:

Dinamo traga za novim pojačanjima nakon što je doveo Marka Pjacu i Raúla Torrentea, a sada se opet kao potencijalno pojačanje spominje jedan Slovenac.

Naime, nakon što se sve intenzivnije počelo pisati o tome da bi Petar Sučić mogao napustiti Maksimir, jutros su izašle informacije i o njegovoj mogućoj zamjeni u plavoj svlačionici. Kako piše portal Germanijak, slovenski reprezentativac Timi Max Elšnik navodna je Dinamova želja, tolika da je, ističu, već poslao ponudu Olimpiji iz Ljubljane čiji je još uvijek igrač.

No, Elšnik je imao sjajan Euro u dresu slovenske reprezentacije i Dinamo nije jedini zainteresiran pa se, osim HNL-a, spominju i ponude iz Italije i Rusije koje su financijski izdašnije. Podsjećamo, 26-godišnji Elšnik se krajem lipnja nakratko povezivao i s Hajdukom.

Zanimljivo je i da je Elšnikov agent Andy Bara koji je posljednjih dana imao neke verbalne nesuglasice s Dinamovim vodstvom oko 15-godišnjeg Belinha, za kojeg još stoji da bi trebao napustiti Maksimir. Bara je, u međuvremenu, navodno izgladio odnose sa sportskim direktorom Markom Marićem.

Dinamo se ovog ljeta dosad povezivao sa svom silom Slovenaca od kojih još nijedan nije došao — na redu su bili Adam Gnezda Čerin, Andraž Šporar, Žan Celar i Vanja Drkušić, evo sada glasina i za Elšnika…

Komentari

komentara

« Povratak