UGLEDNI KICKER OBJAVIO: Bayer Leverkusen želi dovesti novog Hrvata!

FOTO:

Hrvatski reprezentativac, Josip Stanišić, napravio je fantastičan potez kada je prošlog ljeta odlučio otići na jednogodišnju posudbu u Bayer Leverkusen. S ‘Farmaceutima’ je osvojio dvostruku krunu, a klub ga je pokušao zadržati i u novoj sezoni, ali Bayern Munchen to nije dopustio.

Trener Bayer Leverkusena, Xabi Alonso, sada je pikirao novog Hrvata. Barem tako tvrdi ugledni njemački list Kicker. U pitanju je 24-godišnji stoper Josip Šutalo koji je imao sezonu za zaborav u dresu nizozemskog velikana Ajaxa.

Zanimljivo, aktualni njemački prvak želio je Šutala u ljeto 2023. godine, ali ovaj se odlučio na odlazak u Amsterdam. Za Ajax je odigrao 32 utakmice i zabio jedan gol, a Kicker piše da je veliki problem bio to što Šutalo navodno dosta slabo priča engleski pa se nije mogao u potpunosti uklopiti u ekipu.

Kicker se pita hoće li mu to biti problem i u Bayeru, ali dodaje kako ga Nijemci žele, a Ajax bi ga mogao biti spreman prodati jer Nizozemci trebaju namaknuti novac za funkcioniranje kluba i napuniti ne baš prepunu blagajnu.

Podsjetimo, Šutalo je prešao u Ajax za 20,5 milijuna eura, ali posve je jasno kako će ga Nizozemci morati pustiti za manji iznos…

Za listić dana kliknite OVDJE.

Komentari

komentara

« Povratak