NEVIĐENA BLAMAŽA BIH KLUBA U EUROPI: Nećete vjerovati tko je utrpao pet komada Veležu iz Mostara!

FOTO:

Nastavljaju se nevjerojatna iznenađenja u Europi. Nakon kvalifikacija u Ligi prvaka, četvrtak je dan za pretkola Europske lige i Konferencijske lige. Nažalost, po lošem će izlet u dalekoj Andori pamtiti Velež iz Mostara.

Naime, Velež je ispao već u prvom kvalifikacijskom pretkolu za Konferencijsku ligu. Danas ga je u Andori pobijedio Inter Escaldes 5:1 te ukupnim rezultatom 6:2 prošao u sljedeću rundu. BiH predstavniku se dogodila jedna od najvećih blamaža u povijesti, kao i kompletnom tamošnjem nogometu.

Velež je mogao povesti u 39. minuti, no Nermin Haskić nije iskoristio jedanaesterac. U 44. minuti Guillaume Lopez zabio je za vodstvo 1:0, a isti igrač u drugoj minuti sudačke nadoknade prvog poluvremena zabija za 2:0. Ante Oreč smanjuje u 53. minuti na 2:1, a u 57. Domi povećava prednost domaćina na 3:1.

Isti igrač u 84. zabija za 4:1, a konačnih 5:1 postavio je Andreu u 92. minuti. Za Velež su nastupali hrvatski nogometaši Karlo Išasegi, Dino Halilović, Mihael Mlinarić, Tonći Mujan i Ante Oreč. Velež s klupe vodi Dario Čanadi, nekadašnji trener Šibenika.

LANSIRANA JE TRANSFER BOMBA: CRVENA ZVEZDA DOVODI KLJUČNOG IGRAČA DINAMA!?

Komentari

komentara

« Povratak