SLUŽBENO: Roko Baturina potpisao za novi klub!

FOTO:

Poznati hrvatski napadač, Roko Baturina, i ove godine odlučio je promijeniti klub. Bivši član U20 i U19 reprezentacije opet se vraća u Španjolsku.

Naime, bivši igrač Dinama karijeru će nastaviti u redovima španjolskog drugoligaša Malage, objavio je klub sa stadiona La Rosaleda. Mladi napadač stiže u Malagu na posudbu iz portugalskog Gil Vicentea s opcijom otkupa ugovora.

“Baturina je hrvatski centarfor koji se ističe snagom u petercu i golgeterskom sposobnošću. Također se, unatoč svojoj mladosti, može pohvaliti dugom karijerom u europskom nogometu”, objavili su na službenoj stranici Málage.

Baturina je treće pojačanje Malage uoči nadolazeće sezone. U prvom dijelu prošle sezone sudjelovao u 19 utakmica za Gil Vicente i postigao tri gola dok je u nastavku sezone upisao 12 nastupa i jedan gol za Racing.

Zanimljivo, stariji brat Martina Baturine tako će zaigrati za svoj deseti klub u karijeri. Ranije je igrao za Bravo, Dinamo, Dinamo 2Ferencvaros, Maribor, Racing, Gil Vicente, Lech Poznan i Split.

Komentari

komentara

« Povratak