BREKALOV NOVI MENADŽER OTKRIVA: “Brekalo tamo želi igrati…”

FOTO:

Hrvatski ofenzivac, Josip Brekalo, odlučio se na kraju sezone promijeniti agenta pa ga tako sada zastupa dobro poznati Ismet Dizdarević koji drži agenciju Bola Sports Group.

Brekalo je iza sebe imao vrlo čudnovatu sezonu. Prvi dio, odrađen u Fiorentini, nije previše proveo na terenu. Uglavnom je ulazio s klupe ili je bio na klupi za pričuve. Zbog slabe minutaže postigao je tek jedan pogodak pa je na zimu donio odluku da ode na posudbu.

Trebao se vratiti u Dinamo Zagreb, ali ipak je sve propalo pa se iznenada javio Dinamov najveći rival – Hajduk Split. 26-godišnji ofenzivac može se pohvaliti kako je vrlo dobro odradio taj proljetni dio sezone s obzirom da je postigao dva gola i čak osam asistencija u dresu Bijelih. Brekalo se nadao kako će doći poziv izbornika Zlatka Dalića, ali to se nažalost ipak nije dogodilo.

Ponadali su se hajdukovci kako će dečko iz Zagreba ostati u Splitu, ali taj film ipak neće gledati. Brekalo se vratio u Fiorentinu s kojom sada trenira, ali je i dalje dosta neizvjesno hoće li uopće tamo igrati ove sezone. Naime, talijanski mediji redovito ga sele na nove destinacije pa se tako spominju Parma, Monza i Genoa. Čak se spominje i drugoligaš Palermo koji očito ima velike ambicije.

No, njegov zastupnik, Ismet Dizdarević, otkrio je za medije kako u njegovoj glavi postoji samo Fiorentina: “Brekalo je u ovom trenutku potpuno fokusiran na Fiorentinu. Još nismo konkretno razgovarali, ali mogu reći da je njegova pozornost usmjerena na to da radi dobro s Fiorentinom.”

Bivši igrač Dinama i Hajduka je odlično započeo pripremni period sa Fiorentinom pošto je u trijumfu protiv Reggiane (4:0) igrao 90 minuta te je upisao asistenciju.

Za listić dana kliknite OVDJE.

Komentari

komentara

« Povratak