NAVIJAČI ODUŠEVLJENI: Evo tko se vratio u Dinamo!

FOTO:

Hrvatski prvak Dinamo Zagreb završio je pripreme zanimljivim remijem 2:2 protiv ukrajinskog diva Šahtara iz Donjecka. Modri će u petak i službeno otvoriti novu sezonu kada je na rasporedu susret prvog kola HNL-a protiv Istre (21:00 na Maksimiru).

A u Zagrebu će u četvrtak početi dobro nam poznati Memorijalni turnir Mladen Ramljak. Dinamo će biti u skupini A zajedno sa Panathinaikosom, Juventusom i Djurgardenom dok su u skupini B Manchester United, Rapid, Udinese i Trenčin.

Inače, trener juniora Dinama, Ivica Banović, otkrio je kako će mu trener prve momčadi, Sergej Jakirović, prepustiti trojicu mladića koji su od početka priprema sa seniorima. Riječ je o Jakiroviću, Mikiću i Horvatu koji bi se nakon turnira trebali vratiti treninzima sa seniorima a eventualni nedostatak fonda utakmica upotpunjavati kroz juniorsko prvenstva.

A ovaj itekako poznati turnir najavio je legendarni Silvio Marić, koji se tako vratio u voljeni klub u funkciji ambasadora turnira.

“Neizmjerno sam sretan i mogu reći uzbuđen što sam se nakon puno godina vratio u klub koji najviše volim i nadam se da ću svojim poznanstvima, vezana i prijateljstvima uvelike pomoći Dinamu u nadogradnji nekih stvari i pripomoći i u sportskom i operativnom sektoru najviše što mogu. U tu priču svakako spada i turnir Mladen Ramljak, drago mi je da sam ovdje u ulozi ambasadora jednog od najvećih turnira za mlađe uzraste. Znajući kakva su sve imena ovdje igrala možemo reći da je to jedan od najvećih turnira za mlađe uzraste u Europi i ovom prilikom pozivam ljude da dođu u što većem broju da zajedno uživamo u nogometu. Pa, tu su i Manchester United, Juventus i moj nekadašnji klub Panathinaikos protiv kojeg ćemo i otvoriti svoj nastup na turniru”, rekao je Marić.

Boje Dinama branit će vratari Rajić i Kovačić odnosno Šepić, Landeka, Orlić, Zebić, Lagančić, Jakirović, Božić, Mikić, Ladan, Kerin, Brundić, Pfeifer, Renat, Vuk, Šunta, Kunert, Baković, Pavlak, Šutalo, Miljak, Andrić, Rimac, Ćutuk i Horvat.

Komentari

komentara

« Povratak