NEĆE DUGO BITI SLOBODAN: Ante Rebić već pronašao novi klub!?

FOTO:

Jučer je prozujala vijest kako se Ante Rebić službeno oprostio od turskog Bešiktaša. Učinio je to putem svojeg Instagram profila iako neki pak tvrde kako to uopće nije pravi Ante.

Bilo kako bilo, posve je jasno kako je bivši igrač Splita jednostavno otpisan u turskom velikanu iako je imao važeći ugovor na još godinu dana. Bila je to vrlo čudna sezona iza Rebića zbog ozljeda, slabije forme i svađa s čelnim ljudima u klubu.

Ante je u dresu Bešiktaša upisao 23 nastupa te je postigao jedan pogodak uz pet asistencija. No, nije ga bilo na pripremama uoči nove sezone. Sada je slobodan igrač, no turski novinar Sercan Dikme piše kako bi se hrvatski ofenzivac mogao vratiti u talijansku Veronu.

Rebić je ondje igrao u sezoni 2015/2016 kao posuđeni igrač Fiorentine. U deset nastupa nije imao konkretnog učinka. Verona je prošle sezone završila na 13. mjestu Serie A. Bivši hrvatski reprezentativac i osvajač srebrne medalje u Rusiji 2018. u karijeri je igrao još za RNK Split, Fiorentinu, RB Leipzig, Eintracht Frankfurt i Milan.

Komentari

komentara

« Povratak