KAKVA DOMINACIJA: Ante Budimir zablistao u prijateljskoj utakmici protiv jakog protivnika!

FOTO:

Hrvatski nogometni reprezentativac Ante Budimir zabio je oba pogotka u pobjedi Osasune od 2:1 nad Real Sociedadom u prijateljskoj utakmici odigranoj u ponedjeljak navečer. Dva španjolska prvoligaša odmjerila su snage na pomoćnom terenu Real Sociedada.

Centarfor Osasune je pogodio za 1:0 u 49. minuti kada je utrčao u kazneni prostor pa uklizao na loptu dodanu s desne strane. Prilikom uklizavanja je zahvatio desnu nogu protivničkog braniča, kojem se odmah otišao ispričati.

Real Sociedad je četiri minute kasnije izjednačio, ali je Budimir u 64. minuti donio pobjedu Crvenima iz Pamplone. On je na rubu kaznenog prostora, okrenut leđima golu, primio loptu na prsa pa ju onda u okretu iz voleja poslao lijevom nogom u donji lijevi kut.

“Sretan sam zbog pobjede momčadi i naravno zabijenih golova. Bila je to jako dobra utakmica, protiv iznimno dobrog suparnika. Mi smo pokušali biti na istoj razini ili čak višoj, a u tome smo i uspjeli. Možemo stoga biti zadovoljni dobrim stvarima koje smo prikazali”, rekao je Budimir nakon utakmice.

Bila je to četvrta pripremna utakmica Osasune uoči nadolazeće sezone. Budimir, s brojem 17 na dresu, prošle sezone je bio njen najbolji strijelac. Osasuna je lani završila na jedanaestom mjestu, a Real Sociedad na šestom u španjolskom prvenstvu. Osasuna će u subotu imati provjeru protiv Athletic Bilbaa, još jedne baskijske momčadi.

Komentari

komentara

« Povratak