OVO NISTE VIDJELI U PRIJENOSU: Evo koji igrač Hajduka je dobio crveni karton!

FOTO:

Hajduk Split neočekivano je jučer ispao od slovačkog Ružomberoka u sklopu trećeg pretkola UEFA-ine Konferencijske lige.

U kaotičnoj završnici Hajduk nije uspio doći do gola kojim bi izborio produžetke. Imali su Splićani kroz utakmicu pregršt prilika, ali su svi redom promašivali. Bilo je tu čak 21 udarac prema vratima Slovaka, ali svega sedam je išlo u okvir gola te su to bili zaista jalovi pokušaji.

Slovaci idu u Play-off s ukupnih 1:0, a tamo ih čeka FC Noah iz Armenije koji je senzacionalno s ukupnih 3:2 prošao favorizirani AEK iz Atene. Zanimljivo, ovaj armenski klub osnovan je tek 2017. godine, a sada su pred povijesnim pothvatom.

Inače, “bizaran” događaj vidjeli smo nakon utakmice Hajduk – Ružomberok. Naime, kako piše ugledni portal Ofenziva, nakon utakmice živce je najviše izgubio stoper Hajduka Filip Uremović.

Prema UEFA-inoj službenoj stranici, njemu je nakon utakmice pokazan izravni crveni karton. Razlog kartona nigdje nije naveden, ali nije teško za pretpostaviti da se vjerojatno radi o prigovoru sucu. Crveni karton može se vidjeti i na portalu Rezultati.com gdje stoji kako je Filip u 99. minuti dobio crveni karton zbog nesportskog ponašanja.

Hajduk će u nedjelju ugostiti Varaždin u sklopu trećeg kola HNL-a. U uvodne dvije utakmice Splićani imaju četiri boda.

Za najbolje analize kliknite OVDJE.

Komentari

komentara

« Povratak