BOMBA NA TRANSFER PLACU: Atletico Madrid prodao Joao Felixa za 47 milijuna eura!

FOTO:

Portugalski ofenzivac, Joao Felix, proveo je prošlu sezonu na posudbi u Barceloni. Tamo je u 44 utakmica upisao 10 pogodaka uz šest asistencija. Očekivalo se kako će ga katalonski div otkupiti od Atletico Madrida, ali to se nije dogodilo.

Bilo je nekako za očekivati kako Joao neće ni ove sezone igrati u dresu Atletico Madrida pa se tako radilo na njegovom transferu. Vodeći španjolski i engleski mediji pišu kako je dogovoren veliki transfer Joao Felixa koji će preći iz Atletico Madrida u Chelsea za 47 milijuna eura!

Tamo će potpisati šestogodišnji ugovor. Felix je već nosio dres Bluesa od siječnja do lipnja 2023. na posudbi, upisavši 16 nastupa i postigavši četiri gola.

Portugalski veznjak je prošle sezone igrao za Barcelonu kao posuđeni igrač i zabio 10 golova u 44 utakmice. Mladi Portugalac je bio najskuplja investicija Atletico Madrida. U srpnju 2019. potpisao je ugovor na sedam godina, dok je Benfica zaradila 126 milijuna eura. Atletico ga je sada prodao za 79 milijuna eura manje.

Međutim, nije uspio posve opravdati velika očekivanja. U prve četiri sezone je upisao 131 nastup, postigavši 34 gola, a potom je bio na posudbi u londonskom i španjolskom klubu. Za portugalsku reprezentaciju je sakupio 41 nastup uz osam golova.

Komentari

komentara

« Povratak