KATASTROFA ZA BARCELONU: Evo koliko neće moći računati na Olma!

FOTO:

Bivši igrač zagrebačkog Dinama, Dani Olmo, fantastično je započeo svoju epizodu u dresu Barcelone. No, sada je došla neugodna ozljeda.

Naime, iz Barcelone su stigle loše vijesti u vezi s Danijem Olmom. U jučerašnjoj 4:1 pobjedi kod Girone u petom kolu La Lige Olmo je teren napustio u 61. minuti zbog boli u desnom koljenu. Prve informacije govorile su kako bi trebao pauzirati najviše dva tjedna, no situacija je puno lošija.

Nakon pregleda je objavljeno kako će pauzirati četiri do pet tjedana i izvan terena će biti do kraja listopada. Trebao bi zaigrati početkom studenog.

Olmo je sjajno otvorio karijeru u Barceloni za koju je u 189 minuta skupljenih u tri ligaške utakmice postigao tri gola. Zabijao je u debiju protiv Rayo Vallecana, potom pogodio i u utakmici s Valladolidom, a odličan niz nastavio i jučerašnjim golom u Barceloninoj 4:1 pobjedi protiv Girone.

Olmo, zvijezda španjolske reprezentacije i Barce, jedan je od najzaslužnijih što je njegova reprezentacija osvojila naslov na Europskom prvenstvu. Barcelona ga je nakon toga platila 55 milijuna eura RB Leipzigu.

Komentari

komentara

« Povratak