KAKAV PAD U KARIJERI: Nećete vjerovati za koga potpisuje Anthony Martial…

FOTO:

Anthony Martial bio je apsolutna senzacija kada je u ljeto 2015. godine prešao iz Monaca u Manchester United za čak 60 milijuna eura. Međutim, karijera baš nije išla kako se očekivalo pa je dotični pao u prosječnost.

Pravi šok za 28-godišnjaka dogodio se ovog ljeta kada je klub s Old Trafforda odlučio kako neće produljiti njegov ugovor, a Martial je još uvijek slobodan igrač iako se nalazimo u sredini devetog mjeseca. A šuškanja ne prestaju.

Očekivalo se da Martialu neće trebati dugo da pronađe novi angažman jer ga se povezivao s nekoliko uglednih europskih klubova, ali i Saudijske Arabije. Čak se pojavila priča kako će karijeru nastaviti u dalekom Brazilu gdje je trebao potpisati za Flamengo, ali i to je propalo.

Sada se pak pojavila još jedna bizarna priča i čini se kako je posao pri kraju. Naime, Martial će potpisati za grčki AEK iz Atene!

Sinoć su se pojavile informacije da je AEK poslao Martialu službenu ponudu i da je Francuz pristao zaigrati u dresu grčkog kluba, te bi u toku dana sve trebalo biti službeno

I Fabrizio Romano potvrdio je da su pregovori već u završnoj fazi i da će u narednim satima biti objavljeno da je Martial novi igrač AEK-a…

Komentari

komentara

« Povratak