NAVIJAČI DINAMA NISU DUGO BILI TAKO LJUTI: Evo kako udaraju po Dinamu, igračima i Jakiroviću…

FOTO:

Dinamo je u prvom kolu Lige prvaka doživio najveći poraz u svojoj povijesti. Na gostovanju u Münchenu kod Bayerna hrvatski je prvak poražen s ogromnih 9:2 i tako postao prvi klub u povijesti ovog natjecanja koji je na jednoj utakmici primio devet pogodaka.

Bayern je već u prvom poluvremenu zabio tri gola, da bi se Dinamo zatim na trenutak vratio u utakmicu i ekspresnim pogocima na startu drugog dijela došao na 3:2. Ipak, to kao da je samo razbjesnilo nogometaše Bayerna, koji su do kraja nemilosrdno punili mrežu Ivana Nevistića. Navijači Dinama su negativnim komentarima zasuli objavu Dinama na Facebooku.

“Ja sam navijač rivala Rijeke i neću se uopće ni naslađivati, jer na kraju krajeva za hrvatski se klub uvijek navija u Europi, ali ovo je po meni najveći znak koliko nam je jadna ova HNL. Jedna od najgorih liga u Europi”, jedan je kod komentara s nekoliko stotina lajkova, a slijede sljedeći:

“Navijač sam NK Osijeka, ali ovo je uz cijelo dužno poštovanje prema Dinamu, ovo je bilo na razini sramote. Nakon 3:2, mislio sam ajd biti će neka možda šansa, ali ne. Svi mi znamo tko je i što je Bayern ali ovoliko izgubiti to jest primiti golova, e to nisam očekivao. Pozdrav svima iz Slavonije te svako dobro.”

“Dragi igrači ovo vam je bila kratka lekcija kako se igra moderan, ozbiljan europski nogomet – okomito i brzo, a u isto vrijeme odgovorno i pametno. Nego, ovu vam sramotu možemo oprostiti, ali ono što se dogodilo u petak ne!”

“Zbogom treneru”

“Nevjerojatno su brži, bolji su, jači su, ali momčad ima kvalitetu za ne primiti baš 9 komada… Jakire hvala i doviđenja.”.

Komentari

komentara

« Povratak