SPOMINJE SE SMJENA JAKIROVIĆA: Evo tko su potencijalni kandidati za novog trenera Dinama!

FOTO:

Sergej Jakirović i njegov Dinamo jučer su doživjeli pravi pakao u Ligi prvaka. Podsjetimo, Modri su izgubili 2:9 na gostovanju kod Bayern Munchena u sklopu prvog kola Lige prvaka.

Dinamovce je najviše izludio engleski napadač Harry Kane koji je postigao čak četiri pogotka. Zvuči bizarno kako je Dinamo došao na 3:2, ali onda kao da je naljutio bavarskog giganta koji je do kraja utakmice zabio još sedam pogodaka. A nakon utakmice klasika.

Žestoke kritike uglavnom su upućene igračima zbog očajne predstave, ali isto tako kritikama udaraju i po treneru Jakiroviću. Jako veliki broj navijača smatra kako se jednostavno sam mora maknuti s klupe u Maksimiru jer je ovo najveći poraz Dinama u povijesti.

Kako prenosi Germanijak.hr, igrači Dinama, stožer i delegacija, sletjeli su u Zagreb nešto nakon 11 sati, a neki su odmah otišli u Maksimir i započeli razgovore o trenerovoj sudbini. Još nema odluke je li smijenjen, ali sudeći po raspoloženju javnosti, ali i ljudi u Dinamu, nekako im se čini da će Jakirović ovog puta teško preživjeti smjenu.

Isto tako, neka imena se već spominju u kuloraima (što je dodatan znak da se ozbiljno razmišlja o smjeni) pa se tako spominju Niko Kovač, Nenad Bjelica ili Željko Sopić. Prednost ove druge dvojice je što dobro poznaju momčad i mogli bi odmah uletjeti u trenersku fotelju.

Pojavila se i ideja s Vedranom Ćorlukom, za kojega mnogi tvrde da ima trenerski talent i gen, ali nema iskustva, što mu je trenutno veliki hendikep.

Komentari

komentara

« Povratak