TAJ FILM IPAK NEĆEMO GLEDATI: Kažu kako je otpao najugledniji kandidat za novog trenera Dinama!

FOTO:

Jučer je kroz hrvatske medije prozujala vijest kako će Sergej Jakirović vjerojatno dobiti otkaz nakon sramotnog poraza u Munchenu kod goropadnog Bayerna. Podsjećamo, bilo je čak 9:2 za aktualnog njemačkog viceprvaka.

Nakon povratka iz Munchena, na Maksimiru je održan važan sastanak na kojem se razglabalo o sudbini Jakirovića. Kako su prenosili mediji, očekivao se njegov otkaz te isto tako i vrlo brza objava novog trenera. Međutim, objava o otkazu treneru ipak nije došla.

Isto tako kao glavni favorit našao se bivši hrvatski izbornik Niko Kovač. No, za Index.hr je potvrđeno kako od toga ipak ništa: “Jako teško, mislim kako nema šanse da bi on pristao doći u Dinamo”, rečeno im je od vrlo pouzdanog izvora.

Kovač je slobodan nakon otkaza u Wolfsburgu prije četiri mjeseca te je, što je Dinamu s obzirom na stanje u momčadi najvažnije, trener čvrste ruke. No on je i jako skup. Na zadnjoj gaži u Wolfsburgu zarađivao je 4 milijuna eura godišnje. Osim toga, od početka trenerske karijere vodio je reprezentacije i klubove liga Petice, pa bi mu dolazak u Dinamo i hrvatsku ligu bio korak unatrag u najboljim trenerskim godinama.

Dinamo se zato okreće dostupnijim opcijama. Spominje se Nenada Bjelicu, Željka Sopića, Igora Bišćana, Damira Krznara, čak i Vedrana Ćorluku.

U narednim satima ćemo vidjeti hoće li Dinamo ostati uz svog trenera ili će se okrenuti novom imenu…

Za listić dana kliknite OVDJE.

Komentari

komentara

« Povratak