UGLEDNI NOVINAR OBJAVIO: Nije samo u pitanju Real Madrid! Evo tko još želi Baturinu…

FOTO:

21-godišnji Splićanin, Martin Baturina, trenutno je najvrjedniji nogometaš zagrebačkog Dinama. Transfermarkt kaže kako vrijedi čak 20 milijuna eura.

Posve je jasno kako se Martin nalazi na radaru mnogih europskih klubova, ali isto tako je jasno kako ga Dinamo neće pustiti za malu cifru. Ovog ljeta čitali smo kako su na vrata u Maksimiru pokucali klubovi poput Fiorentine, Leeds Uniteda i Zenita, ali do transfera ipak nije došlo.

Potom se pričalo o interesu Real Madrida jer je legendarni Luka Modrić predložio upravi da pomno prate mladića iz Dinama jer bi mogao biti njegov nasljednik u Madridu. No, izgleda kako nije samo Real Madrid u igri.

Naime, poznati novinar Patrik Berger piše kako su za Baturinin transfer favoriti Real i Manchester United, ali da ga želi još nekoliko klubova te da je ovog ljeta on odučio ostati u Dinamu, iako su ponude poslali Atletico, Roma i Fiorentina.

Fiorentina je bila jako zainteresirana i poslala je Dinamu tri ponude, s time da je zadnja iznosila 18 milijuna eura fiksno, uz bonuse i postotak od sljedeće prodaje. Dinamo je tu ponudu odbio. Pomogao je u tome i sam igrač, kojemu se nije ovog ljeta išlo iz Maksimira. Osobito nakon što je osigurana Liga prvaka. Baturina je za Dinamo odigrao 128 utakmica, s učinkom od 16 golova i 32 asistencije. Ima ugovor do ljeta 2028. Ima pet nastupa za Hrvatsku.

Turski insajder Ekrem Konur, inače novinar ESPN-a i Goala, nakon derbija Dinama i Hajduka prošlog vikenda pisao je da su na Maksimir zbog Baturine stigli skauti Reala, Manchester Uniteda, Intera i Benfice.

Za analizu utakmice Nice – St. Etienne kliknite OVDJE.

Komentari

komentara

« Povratak