SRBI OBJAVILI SENZACIJU: Dinamu ponuđen poznati srpski trener!?

FOTO:

Jučer je hrvatski prvak Dinamo Zagreb i službeno ostao bez glavnog trenera nakon što je sporazumno raskinut ugovor sa Sergejom Jakirovićem.

Domaći mediji barataju raznim imenima, ali još uvijek nije poznato ni tko je glavni favorit za klupu. A iz susjedne Srbije zato nam dolazi pomalo senzacionalna vijest kako bi uskoro klupu Dinama mogao dobiti srpski trener.

Naime, srpski Kurir piše kako je neimenovana menadžerska agencija iz Zagreba predsjedniku Dinama Velimiru Zajecu ponudila srpskog trenera Aleksandra Jankovića, koji je trenutno bez posla. Dinamo je bez prvog trenera otkako je uručen otkaz Sergeju Jakiroviću.

Tu dužnost trenutno privremeno obnaša Sandro Perković, a Dinamo je u potrazi za stalnijim rješenjem. Janković je izuzetno iskusno trenersko ime. Pedesetdvogodišnji Beograđanin je u dva navrata vodio Crvenu zvezdu, a trenirao je i belgijske klubove Lokeren, Mechelen i Standard.

Prije šest godina otišao je u Kinu, gdje je vodio više uzrasta mlađih reprezentacija i probio se sve do A-selekcije. S klupe Kine otišao je nakon godinu dana izborničke uloge u veljači ove godine. Teško je vjerovati da će do angažmana Jankovića u Dinamu doći jer bi bez obzira na njegove kvalitete Uprava morala voditi računa i o negativnim reakcijama javnosti u slučaju da za trenera imenuju Srbina.

Komentari

komentara

« Povratak