JOŠKO JELIČIĆ UDARIO PO ZVIJEZDI DINAMA: “Njegov govor tijela je loš! Spustio čarape i i raspustio kosu….”

FOTO:

Dinamo je u velikoj krizi. Nakon povijesnog poraza protiv Bayerna 9:2 u Ligi prvaka, izgubio je u Koprivnici od Slaven Belupa 4:1. Momčad koja je na početku sezone izgledala kao siguran prvak sad je na trećem mjestu prvenstvene ljestvice i zaostaje za Rijekom i Hajdukom četiri boda. Dinamovu posljednju utakmicu protiv Slavena komentirao je Joško Jeličić u emisiji Max Sport televizije.

“Divim se Mariju Kovačeviću. Kao bivši igrač zamišljam njegov govor u svlačionici kao čovjek koji je pobijedio u borbi s rakom, u najvećoj životnoj bitci. Dinamo je potjerao Jakira, ali ja se ne slažem s tim. Dogodila se najveća sramota u povijesti hrvatskog nogometa. To je poruka Dinamovim internet navijačima da se ne valja rugati drugima”, započeo je Jeličić.

Žestoko kritizirao Mmaeea

“Previše ima grupica u svlačionici Dinama. Mora se znati hijerarhija. Znam da su igrači Bayerna kvalitetniji… Što očekivati sad od novog trenera nakon što je Jakir stabilizirao momčad i ušao u Ligu prvaka? Koji je to sad trener slobodan, a da ga Dinamo može dovesti? Ne može se ovako igrati. Ako misliš da je SHNL ligica za tebe, pogotovo ako si stranac, onda si u krivu, dragi.

Treneru koji dođe u Dinamo preporučujem dobar ugovor i veliku otpremninu. Dinamo će se vratiti u SHNL-u i trebao bi doći tamo gdje treba. No što ćemo s Ligom prvaka? Ako ovi mladi gepardi Monaca se rastrče po Maksimiru kad ih pustiš? Opet će smijeniti trenera?

Nekad nije dobro imati velik broj igrača jer svi misle da moraju igrati. Mmaeeov je govor tijela bio jako loš. On je spustio čarape, raspustio kosu. Nisi Sergio Ramos. Nisi ni tako dobar ni tako lijep. A ni Bernauer nema kvalitetu za Dinamo. Rekao sam to sto puta, sad govorim i 101.”, rekao je Jeličić.

Komentari

komentara

« Povratak