POZNATI PORTAL OBJAVIO: Jedan od najpoznatijih trenera odbio Dinamo!

FOTO:

Dinamo Zagreb ušao je u peti dan potrage za novim trenerom. Sinoć kasno procurila je informacija kako je Nenad Bjelica postao prvi favorit za klupu Dinama te kako su u tijeku pregovori.

No, isto tako su pojedini mediji objavili kako su u razmatranje ušli i neki poznati stranci. Spominjali su se Talijan Walter Mazzarri i Francuz Paul Le Guen. A sada je večernji.hr ekskluzivno otkrio kako je kontaktiran još jedan ugledni trener.

Naime, iz Maksimira su zvali poznatog portugalskog stručnjaka Sergija Conceicaa! Ovaj 49-godišnjak zadnji je posao imao na klupi Porta gdje mu je pomoćnik bio Vedran Runje, bivši hrvatski reprezentativni vratar.

Portugalcu su navodno ponuđena dva milijuna eura, sto je on glatko odbio i zahvalio se. Zadnje aktivnosti Dinamove uprave jasno sugeriraju da je njihov cilj dovesti stranog trenera. Očito u takvoj opciji vide neku višu logiku, no jasno je da nikakvo jamstvo ne postoji. Nekolicina je domaćih trenera koji bi taj posao sigurno mogla dobro obaviti.

Ostaje za vidjeti hoće li zaista stranac preuzeti Dinamo ili će se uprava kluba ipak okrenuti domaćim imenima. U fokusu su opet Nenad Bjelica, a također se priča o Željku Sopiću.

Za najbolje analize kliknite OVDJE.

Komentari

komentara

« Povratak