GVARDIOL JE MEĐU NAJBOLJIMA: Englezi oduševili komentarom za Hrvata!

FOTO:

Tri kluba iz Premier lige bi se trebala boriti za ovosezonski naslov. To su Manchester City, Arsenal i Liverpool.

Doduše, tu vrijedi dodati i Aston Villu, ali pitanje je hoće li se momčad iz Birminghama moći cijelu sezonu boriti s ostala tri kluba. Dva od ta tri kluba jučer su u derbiju kola podijelili bodove. Manchester City i Arsenal igrali su 2-2.

Statistika je bila uvjerljivo na strani Manchester Cityja: udarci 33-5, u okvir 11-3, korneri 8-2 i posjed lopte 78-22, ali uzrok takve statistike je svakako bio drugi žuti karton kojeg je na samom kraju poluvremena dobio Leonardo Trossard.

Građani su došli u vodstvo u devetoj minuti golom Haalanda, ali do poluvremena rezultat su okrenuli Calafiori u 22. i Gabriel u drugoj minuti sudačke nadoknade prije nego je Trossard zaradio isključenje. U drugom poluvremenu igralo se samo na jedan gol, ali Arsenal ipak nije izdržao. Stones je u zadnjoj minuti utakmice zabio za 2-2.

Mateo Kovačić ušao je u igru u 21. minuti umjesto ozlijeđenog Rodrija, a Joško Gvardiol je odigrao cijelu utakmicu, pogotovo što se tiče čuvanja Bukaya Sake. Engleski mediji su pohvalili njegovu predstavu, a Manchester Evening News je istaknuo:

“Dobro se gurao u vezni red kao dodatni igrač, ali nije imao sreće što nije uspio zabiti Rayi. Saki nije dopustio gotovo ništa cijelo poslijepodne.”. Portal Goal je na to dodao: “Utišao je Saku u prvom poluvremenu i natjerao Rayu na sjajnu obranu u drugom dijelu utakmice”.

SPREMA SE PRAVA BOMBA U MAKSIMIRSKOJ 128: Evo tko je postao glavni kandidat za klupu Dinama!

Večernji.hr

Komentari

komentara

« Povratak