BARCELONA TRAŽI NOVOG VRATARA: Među opcijama i bivši vratar Real Madrida!

FOTO:

Barcelona je u slavlju kod Villarreala ostala bez prvog vratara, Marc-Andre ter Stegena, koji se teško ozlijedio u finišu prvog poluvremena. Sjajni njemački vratar tako će vrlo vjerojatno biti izvan kadra do kraja sezone.

Katalonski div tako se bacio u potragu za novim vratarom, a španjolski mediji raspisali su se kako se ponudio bivši vratar Real Madrida, Keylor Navas. 37-godišnji Kostarikanac ostao je bez kluba ovog ljeta nakon što mu je istekao ugovor s PSG-om. No, osim njega u igri je još jedan Latinoamerikanac.

Naime, bivši vratar Manchester Cityja, Claudio Bravo, spreman je vratiti se iz mirovine kako bi pomogao svom bivšem klubu Barceloni nakon što je Marc-Andre ter Stegen doživio ozbiljnu ozljedu.

Isto tako, nije isključeno da se Barca okrene Inakiju Peni koji je u klubu od ljeta 2012. godine kada je kao 13-godišnjak došao iz Villarreala.

Podsjetimo, Ter Stegen je u ponedjeljak imao operaciju koljena nakon što je zadobio rupturu tetive patele tijekom nedjeljne prvenstvene pobjede kod Villarreala (5-1).

Datum povratka njemačkog reprezentativca ostaje nepoznat, ali napisi medija u Španjolskoj sugeriraju da bi 32-godišnjak mogao izostati najmanje sedam mjeseci.

Komentari

komentara

« Povratak