NASTAVLJAJU S ČUDNIM REZULTATIMA: Manchester United kiksao u Europa ligi!

FOTO:

Jučer je započelo novo izdanje Europa lige, natjecanja koje je također, baš kao i Liga prvaka, doživjelo veliko reformu. Naime, više nemamo skupina kao u prošlim izdanjima (od 2004. godine), nego sada imamo ligašku fazu baš kao u Ligi prvaka.

A kako nema više spuštanja iz Lige prvaka, onda je prema mnogima glavni favorit za osvajanje Europa lige upravo Manchester United. No, engleski velikan nastavlja živcirati svoje navijače pa su tako u prvom kolu remizirali na svom stadionu protiv Twentea!

Momčad Erika Ten Haga povela je u 35. minuti golom Christiana Eriksena da bi bod četvrtoplasiranoj momčadi nizozemskog prvenstva osigurao Sam Lammers u 68. minuti susreta. Nakon utakmice trener Uniteda bio je jako razočaran:

“Ne smijemo dopustiti da izjednače onako kako su to napravili. Njihov desni bek dribla kroz cijelu sredinu terena bez da ga je itko zaustavio. Moramo ubiti utakmice.” Onda je dodao samokritično: “U puno utakmica vidio sam koliko puno radimo, ali danas moram kritizirati. Ali, ne ide to samo momčad. I ja se moram pogledati u ogledalo. I ja sam dio ovoga.”

Za analizu utakmice Roma – Athletic Bilbao kliknite OVDJE.

Komentari

komentara

« Povratak