SVE JE GOTOVO: Barcelona pronašla novog vratara!

FOTO:

Barcelona se našla u golemim problemima nakon što su u šestom kolu Primere ostali bez glavnog vratara Marc-Andre ter Stegena.

Sjajnog njemačkog vratara neće biti na raspolaganju vjerojatno do kraja sezone. Na prvu se činilo kako će pravu priliku dobiti 25-godišnji Inaki Pena koji je ponikao u Barci. Međutim, težak poraz od Osasune u posljednjem kolu samo je dodatno aktivirao čelnike kluba da moraju dovesti iskusnije rješenje.

Izbor je pao na Wojciech Sczesnya, velikog poljskog vratara koji je otišao u mirovinu krajem kolovoza. Prije toga bio je član talijanskog Juventusa, ali div iz Torina odlučio se za nove snage. I nakon duljeg razmišljanja Poljak je otišao u kako se čini kratku mirovinu.

Naime, društvene mreže preplavile su fotografije kako je Poljak već u Barceloni, a sada je Fabrizio Romano objavio veliku vijest na svojim kanalima:

“Wojciech Szczesny je uspješno odradio liječnički pregled te će danas biti poseban gost na utakmici Lige prvaka protiv Young Boysa. Potpisao je ugovor do ljeta 2025. godine!”

Komentari

komentara

« Povratak