BIVŠI IGRAČ DINAMA I MONACA: ‘Nisu oni Real, a Dinamo ima dobitnu kombinaciju’

FOTO:

Nikola Pokrivač jedan je od petorice koji povezuju Dinamo i Monaco. Leandro Cufre, Dario Šimić, Jerko Leko i Ronaël Pierre-Gabriel preostala su četvorica koja su tijekom karijere nosila dres oba kluba.

Zagrebački plavi u srijedu od 21.00 igraju 2. kolo elitne Lige prvaka protiv trenutno drugoplasirane ekipe Ligue 1. A nekadašnji defanzivni vezni odradio je veliki intervju za ugledni domaći portal Net.hr. Nikola za Monaco ima 36 odigranih susreta uz 3 gola i jedno dodavanje, dok je za Dinamo upisao 62 nastupa, 7 golova i 2 dodavanja.

“Velika je privilegija i čast igrati za klub kao što je Monaco, klub iz Lige petice, iz jakog La championnata. Imao sam tu sreću i stvarno je to iznimno zahtjevna liga. U moje vrijeme tu je bio Lyon koji je bio vladar. Osam godina za redom taj je klub bio prvak i nitko nije mogao ni blizu njemu. Mi smo bili neka sredina tablice tamo dok, eto, sad nekoliko godina unazad, to se sve promijenilo. Monaco je jednom osvojio prvenstvo i uvijek je pri samom vrhu. Eto, i sad su nakon deset kola poravnati u vrhu s PSG-om, imaju isti broj bodova (16 – op.a), tako da su sigurno jedna ozbiljna momčad koja ima provjerene igrače, Imaju Zaccaria, tu je i Embolo koji je opasan. Zaccaria je igrao u Juventusu i u Chelseaju, tako da sigurno Dinamo očekuje jedna jako teška utakmica, jedan ozbiljan protivnik i, eto, imao sam sreće igrati za jedne i druge, tako da… Evo, sad sam isto maloprije imao neki intervju prije i baš sam rekao – Dinamo je moj klub”, rekao je u uvodu razgovora za portal Net.hr Nikola Pokrivač.

Da nije bilo Dinama, ne bi Pokrivač sigurno ostvario transfer u Monaco. U Zagrebu živi već 18 godina i bespredmetno je uopće i pitati za koga će Nikola navijati…

“Mislim da je sve jasno po tom pitanju”, kazat će Nikola Pokrivač i odgovorio na pitanje – što će biti ključ za dobar rezultat i što bi za Plave protiv Monaca bio uopće dobar rezultat?

Cijeli razgovor možete pročitati OVDJE.

Komentari

komentara

« Povratak