JE LI BJELICA U PRAVU? Trener Dinama tvrdi kako zna koliko bi vrijedio Baturina da je igrač Benfice ili Porta!

FOTO:

Trener Dinama, Nenad Bjelica, donio je pozitivni šok u Maksimiru. Modri su prvo razbili Lokomotivu 5:1 u ligaškom susretu da bi onda osvojili veliki bod protiv moćnog Monaca.

Jučer je opet briljirao sjajni supertalentirani Martin Baturina koji je imao pogodak i asistenciju. Rođeni Splićanin trenutno je najvrjedniji igrač Dinama pa tako prema portalu Transfermarkt vrijedi čak 20 milijuna eura.

Poslije utakmice u Maksimiru Dinamov trener Nenad Bjelica dobio je pitanje o 21-godišnjem ofenzivcu. Otkrio je zašto ga je zamijenio u 75. minuti.

‘Baturina je tražio zamjenu… Njegova kvaliteta je neupitna, uskoro će postati lider reprezentacije. Da igra u Benfici ili Portu ostvario bi transfer između 80 i 100 milijuna eura. Ipak, igra u Hrvatskoj, pa mogu kazati da neće biti tako veliki, ali neće ići ispod 20 milijuna’, rekao je Bjelica.

Podsjetimo, Dinamo je ovog ljeta imao nekoliko upita za Baturinu, ali na kraju je odlučeno kako nema prodaje. Šuškalo se kako je Zenit bio spreman ponuditi i do 30 milijuna eura kroz razne bonuse, dok su najkonkretniji bili Leeds United i Fiorentina.

Baturina je ove sezone postigao dva pogotka te šest asistencija.

Komentari

komentara

« Povratak