ŠPANJOLCI LANSIRALI SENZACIJU: Europski velikan želi Luku Sučića!?

FOTO:

Hrvatski veznjak, Luka Sučić, zablistao je u remiju svog Real Sociedada i moćnog Atletico Madrida. Susret je završio 1:1, ali najviše se priča o prekrasnom pogotku Sučića s kojim je svojoj momčadi donio veliki bod.

Ofenzivni hrvatski veznjak stigao je ljetos iz RB Salzburga u transferu vrijednom deset milijuna eura i dosad je u baskijskom klubu upisao sedam nastupa i jedan gol. Fantastičnim prvijencem za remi protiv Atletico Madrida (1:1) privukao je pozornost javnosti, a neupitno i brojnih klubova.

Real Madrid Confidencial, medij koji se ne čini kao osobito pouzdan izvor, tvrdi da Real prati Sučića. Pišu da je trenutačno jedan od najboljih igrača La Lige, zbog čega se pojavljuju glasine o njegovoj budućnosti. “Real traži igrače koji bi zaključili generacijsku smjenu veznog reda”, piše Real Madrid Confidencial smatrajući da bi Sučić mogao biti nasljednik sunarodnjaka Luke Modrića (39), čiji ugovor vrijedi do kraja sezone.

Prema ovom mediju, Realovi skauti dosad nisu razmišljali o Sučiću, ali njegov “meteorski uspon učinio ga je igračem kojeg treba pratiti”. S obzirom na to da je tek došao u Sociedad i s njim potpisao petogodišnji ugovor, Real Madrid Confidencial vjeruje kako je nemoguće da Sučić već nagodinu promijeni klub.

“Sučić je još daleko od toga da je opcija za vezni red Reala, ali počeo je privlačiti pozornost vodećih ljudi predvođenih Florentinom Perezom (predsjednik Reala, op. a.)”, dodaje Real Madrid Confidencial i napominje da “vrijeme radi u Realovu korist” jer će imati cijelu sezonu za pratiti Sučićeve nastupe, a zatim odlučiti jesu li zainteresirani za transfer.

“Bijeli klub na ovaj način ne riskira. Sučićevi nastupi nisu na razini onih koje su prikazali Florian Wirtz ili Jamal Musiala, no nedostatak kreativnosti u veznom redu nakon umirovljenja Tonija Kroosa mogao bi se kompenzirati dovođenjem Sociedadova broja 24 od 2026. godine”, zaključuje Real Madrid Confidencial.

Za listić dana pogledajte OVDJE.

Komentari

komentara

« Povratak